✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Voor een bouwbedrijf dat jou bijstaat in je projecten in Vlaams-Brabant reken je op ons. Bij Bouwbedrijf Bouw-Advies in Herk-de-Stad hebben we meer dan 35 jaar ervaring met het verwezenlijken van de meest uiteenlopende projecten. Daarbij verlenen we als bouwfirma in Vlaams-Brabant een gerichte dienstverlening waarbij we tot in het kleinste detail jouw visie realiseren. Met een ontwerp op maat van onze bouwonderneming krijg je een woning in Vlaams-Brabant die meteen als thuis aanvoelt. Twijfel daarom niet om beroep te doen op ons als bouwbedrijf voor je project in Vlaams-Brabant.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Een bouwbedrijf voor je project in Vlaams-Brabant dat flexibel inzetbaar is

Je verwacht uiteraard van een bouwbedrijf dat zij deskundig en flexibel aan jouw project in Vlaams-Brabant werken. Bij ons geniet je van een totale coördinatie, waarbij we helpen bij de administratie, de vergunningen en de werfopvolging van je woningbouw. Door te werken met een vaste prijs voor je ontwerp op maat kom je bij onze bouwfirma in Vlaams-Brabant niet voor onaangename verrassingen te staan. Van een casco-ruwbouw tot een volledig afgewerkte nieuwbouw, wij volgen als bouwonderneming jouw wensen voor een woning in Vlaams-Brabant.

Kies de stijl die jou het meest aanspreekt bij onze bouwfirma voor je woningbouw in Vlaams-Brabant

In onze ervaringen als bouwbedrijf en aannemersbedrijf actief in Vlaams-Brabant werkten we mee aan diverse soorten projecten. Zo bouwen we evengoed in een pastorale stijl als in een moderne uitvoering. Tevens werken we graag met energiezuinige technieken voor een betere toekomst. Uiteraard staan hierbij jouw wensen centraal. Als je over enkele elementen onzeker bent, dan bieden wij als bouwonderneming advies aan over jouw specifieke project in Vlaams-Brabant. Zo zul je op het einde van de rit tevreden terugkijken en jarenlang genieten van je nieuwe woning.

Bouwbedrijf Bouwadvies Bouwhuis

Maak een afspraak met onze enthousiaste medewerkers

Heb je interesse in de diensten die wij als bouwfirma in Vlaams-Brabant, maar ook in Limburg en Antwerpen aanbieden? Neem contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze medewerkers in Herk-de-Stad. Om een afspraak te maken of om je vragen te stellen, kun je ons bereiken via het telefoonnummer +32 (0)13 29 00 97. Als bouwonderneming die actief is in Vlaams-Brabant helpen we je graag verder!