✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Er zijn heel wat verschillende bouwbedrijven in Limburg, maar wil je graag een bouwpartner die je helpt van bij het eerste ontwerp tot aan de ontvangst van je sleutel? Kies dan voor de professionele service van Bouwbedrijf Bouw-Advies in Herk-de-Stad. Als bouwfirma helpen wij je bij nieuwbouwprojecten, renovaties en verbouwingen in Limburg.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Waarom kies je uit alle bouwbedrijven in Limburg voor ons?

De Belg heeft een baksteen in zijn maag en daarom zijn er ook zo veel verschillende bouwbedrijven in Limburg en de rest van het land. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dat is ook normaal. Je bouwt meestal maar één keer in je leven en plots krijg je te maken met heel veel termen en regel- en wetgevingen waar je nog nooit eerder van hoorde. Kies daarom voor een bouwonderneming en aannemersbedrijf met een jarenlange kennis en ervaring, die je wegwijs maakt in het bouwlandschap in het prachtige Limburg. Bij Bouwbedrijf Bouw-Advies helpen we bij al de stappen in het bouwproces van je project in Hasselt en omgeving en heb je steeds zelf de touwtjes in handen.

Voor welk project schakel jij onze bouwonderneming uit Limburg in?

Bij Bouwbedrijf Bouw-Advies in Herk-de-Stad heb je een ruime keuze aan bouwmethodes en -stijlen voor je bouw. Zo kies je bij onze bouwonderneming zelf het afwerkingsniveau en de bouwstijl van jouw nieuwbouw in Limburg. Je kiest bij onze bouwfirma bijvoorbeeld zelf of je ons enkel een ruwbouw laat bouwen of dat je onze expertise inschakelt voor een prachtige sleutel-op-de-deur-woning. Kies je voor die laatste optie? Dan bouwen we de woning in de gewenste stijl, of je nu liever een landelijke of een moderne stijl verkiest. We hebben expertise met alle stijlen, wat niet alle bouwbedrijven in Limburg kunnen beweren.

Bouwbedrijf Bouwadvies Bouwhuis

Waarom kiezen voor onze bouwonderneming in Limburg?

Waarom zou je naar verschillende bouwbedrijven gaan als je slechts één partner in Limburg nodig hebt voor je volledige project? Bij Bouwbedrijf Bouw-Advies zorgen we ervoor dat jouw woning tot in de details in orde is. Als bouwfirma zijn we er trots op dat we steeds binnen het afgesproken budget en de afgesproken oplevertijd een woning in Limburg opleveren. Daarnaast voldoet jouw bouwproject steeds aan de meest recente wet- en regelgeving. Zo bouwen we een energiezuinige of zelfs energieneutrale woning die helemaal klaar is voor de toekomst.

Reken op onze expertise voor het huis van je dromen

Zoek niet langer naar bouwbedrijven in Limburg en doe een beroep op onze bouwfirma voor je woningbouw. We bespreken graag jouw wensen en voorkeuren tijdens een gesprek. Ons bouwbedrijf kan jou ook helpen in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. Maak snel een afspraak voor het ontwerp van jouw droomwoning door te bellen naar +32 (0)13 29 00 97.