Nieuwste energie en isolatie

E-peil-30

Alles binnen budget

5 redenen waarom een energiezuinige thuis belangrijk is:

  1. Een levenslange besparing op je energiefactuur
  2. Een optimaal comfort binnenshuis
  3. Garantie op een hoge doorverkoopwaarde
  4. Volledig conform de wet
  5. Vriendelijk voor het milieu

In 2006 voerde de Europese Unie de EPB-regelgeving in om de CO2-uitstoot te verminderen. EPB is de afkorting van EnergiePrestatie en Binnenklimaat en gaat over het energetisch totaalplaatje van je woning. Denk maar aan isolatie, ventilatie, verwarming, luchtdichtheid, hernieuwbare energie…

Elke nieuwbouwwoning moet wettelijk gezien voldoen aan bepaalde EPB-eisen. Die worden steeds strenger. Waar je in 2016 een E-peil van 50 moest halen, bouwen we sinds 2021 enkel nog woningen met E-peil 30. Als je bouwt met Bouwbedrijf Bouwadvies kan je er gerust in zijn dat jouw sleutel-op-de-deurwoning aan al deze eisen voldoet. Al onze woningen zijn doorgedreven geïsoleerd en halen een maximum E-peil van 30.

Vraag gerust aan uw bouwadviseur een woordje uitleg over de nieuwste technieken, zoals warmtepompen, zonneboiler, laadpunten voor uw hybride wagen, tot zelfs batterijen en verwarming op waterstof, wat vandaag nog niet van toepassing is kan morgen reeds een feit zijn. BOUWADVIES wil er steeds als eerste bij zijn om de laatste technieken toe te passen. Dit steeds in afweging versus uw budget.

Levenslang besparen

Wie investeert in een energiezuinig huis, draagt niet alleen zijn steentje bij aan ons milieu. Je zal het zeker ook merken in je portefeuille dankzij de lage energiefacturen. Bovendien betekent een laag E-peil ook een enorme meerwaarde voor jouw woning. Nu, en later.