Een cascowoning bouwen is ideaal wanneer je volledig zelf de afwerking wilt regelen. Voor de doe-het-zelver is een dergelijke woning dus perfect, omdat hij of zij de woning volledig zelf kan inrichten. Kies voor het bouwen van een cascowoning door Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad en wees verzekerd van een professionele ruwbouw! Zo profiteer je bij ons van een persoonlijke aanpak, veelzijdig vakmanschap en kwalitatieve materialen.

Bespaar op bouwkosten door een cascowoning te laten bouwen

Wanneer je zelf erg handig bent en je alleen maar ruwbouw nodig hebt om je droomhuis te creëren, kies je voor het laten bouwen van een cascowoning door Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad. Wij zorgen ervoor dat de absolute basis van jouw woning compleet is, waarna je zelf aan de slag kunt met de verdere installaties en afwerking. Bovendien ontzorgen wij je tijdens de bouw van je cascowoning volledig, waardoor jij tijd kunt besteden aan bijvoorbeeld het ontwerp van je inrichting. Bij ons bepaal je tevens zelf tot op welk afwerkingsniveau wij je nieuwbouwwoning bouwen; van compleet instapklaar tot enkel winddicht.

Informeer naar de prijzen voor jouw bouwproject

Wil je, in plaats van een cascowoning, een woning sleutel-op-de-deur laten bouwen en ben je benieuwd naar de prijzen hiervoor? Wij leggen graag alle mogelijkheden aan je voor en brengen je op de hoogte van de kostprijs. Doordat we vaste prijzen hanteren, weet jij direct waar je aan toe bent, zowel bij een cascowoning als bij een compleet afgewerkt huis. Neem contact met ons op door te bellen naar +32 (0)13 29 00 97 voor meer informatie.