40 jaar ervaring

Persoonlijke aanpak

✔ 100% Klantentevredenheid

Zoek je een sleutel-op-de-deurbouwer die aan echt alles denkt bij de bouw van jouw droomwoning? Goed dat je Bouwbedrijf Bouwadvies hebt gevonden! Al meer dan veertig jaar staan wij garant voor een onberispelijke uitvoering, een individueel ontwerp en een persoonlijke aanpak.

We houden rekening met al jouw wensen en werken à la carte. Dus geen kant-en-klare typewoningen, wel een ontwerp dat 100% aansluit bij wat jij voor ogen hebt. En belangrijker nog, dat perfect past binnen je budget. Gedurende het volledige bouwproces kan je rekenen op onze professionele begeleiding en expertise. Je woning is bovendien instapklaar op de datum die we zijn overeengekomen. Geen dag later! Je merkt het, bouwen met Bouwbedrijf Bouwadvies, is bouwen in vertrouwen.

Van flexibele sleutel-op-de-deur tot casco

Heb je al een architect of plan gekozen? Fijn! We werken graag samen om jouw nieuwbouw tot in de details te perfectioneren. Of voer je graag zelf werken uit in eigen beheer? Ook dat is mogelijk. Bouwbedrijf Bouwadvies kan voor jou een casco ruwbouw opleveren, die je nadien verder zelf afwerkt. Voor elke opdracht gaan we tot uiterste, ook die van jou!

Garanties

Op Bouwbedrijf Bouwadvies kun je bouwen. Onze garanties:

  • Familiale, persoonlijke aanpak
  • Jarenlange ervaring
  • Vaste prijs
  • Van traditioneel tot hypermodern: in alle bouwstijlen zijn we thuis
  • Geen standaardplan, wel een ontwerp op maat
  • Totale coördinatie: administratie, vergunningen, werfopvolging…