✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Droom je ervan om je eigen pastoriewoning te laten bouwen in Vlaams-Brabant? Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad heeft de kennis en kunde om jouw ideale woning te ontwerpen en te bouwen. In het verleden hebben we al meerdere pastoriewoningen gebouwd in verschillende regio’s in België. Hierbij hanteren we een sleutel-op-de-deur aanpak, waarbij we volledig op maat een woning tot in de details realiseren. Je wordt dus door ons compleet ontzorgd!

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Een pastoriewoning laten bouwen in Vlaams-Brabant met een persoonlijke aanpak

Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad heeft ervaring met de bouw van uiteenlopende woningtypen. Zo is een pastoriewoning een van de woningstijlen die wij graag op maat toepassen in jouw unieke ontwerp. De pastoriestijl kenmerkt zich door onder andere zijn licht schrijnwerk, raamluiken en het gebruik van blauwe hardsteen. Door onze sleutel-op-de-deur-aanpak, kun jij door ons een pastoriewoning in Vlaams-Brabant laten bouwen met alle details die op je wensen aansluiten. Zo is iedere nieuwbouwwoning van Bouwbedrijf Bouw-Advies uniek!

Geef jouw wensen door

Wil je een pastoriewoning laten bouwen in Vlaams-Brabant? Of wens je een andere woningstijl, zoals de landelijke woning? Bespreek je wensen met ons en ontvang een individueel ontwerp van jouw toekomstige woning. Ook voor renovatieprojecten kun je ons contacteren. Wij zijn te bereiken via +32 (0)13 29 00 97 of per e-mail naar info@bouwbedrijf-bouwadvies.be.