✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Het is tegenwoordig van groot belang om energiezuinig of energieneutraal te bouwen in Vlaams-Brabant. Gezien de vele ecologische vernieuwingen in alle sectoren, kan de huizenmarkt zeker niet achterblijven. Vertrouw daarom op Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad voor een oplossing op maat. Op die manier heb je een woning die klaar is voor de toekomst en jou op lange termijn zal besparen op energiekosten. Vertrouw op ons team wanneer je energiezuinig of energieneutraal wilt bouwen in Vlaams-Brabant.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Energiezuinig bouwen in diverse stijlen in Vlaams-Brabant

Als je energiezuinig of energieneutraal wilt bouwen, dan moet een bijna-energieneutrale of BEN-woning je ongetwijfeld aanspreken. Hierbij maken we gebruik van verschillende materialen, zoals isolatie en dubbele beglazing, om ervoor te zorgen dat de CO2-uitstoot van jouw woning minimaal blijft. Daarvoor hoef je je zeker niet te limiteren tot een bepaalde bouwstijl. Van een landelijke woning tot een modern huis; alles is mogelijk met behulp van onze ervaren en deskundige medewerkers. Hierbij specialiseren we ons in het sleutel-op-de-deur bouwen, waarbij we je volledig ontzorgen van het bouwproces. We spreken hierbij een levertermijn en een vaste kostprijs af en vervolgens kun jij aftellen naar de dag dat je jouw nieuwbouw betrekt!

Neem contact met ons op voor een afspraak

Zou je bij je eerstvolgende bouwproject graag energieneutraal of energiezuinig willen bouwen in Vlaams-Brabant? Reken dan op ons als specialist in woningbouw te Herk-de-Stad. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of om je vragen te stellen over ons bedrijf of onze diensten. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer +32 (0)13 29 00 97.