✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Wanneer je een aannemersbedrijf in Vlaams-Brabant met ervaring en vakmanschap zoekt, dan staan wij klaar om je te helpen. Bij Bouwbedrijf Bouw-Advies in Herk-de-Stad hebben we meer dan 35 jaar aan ervaring met diverse bouwprojecten. Daardoor kunnen wij een flexibele dienstverlening aanbieden waar iedereen baat bij heeft. Wat voor bouwproject jij in Vlaams-Brabant ook voor ogen hebt, ons aannemersbedrijf helpt je graag verder.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Een aannemersbedrijf dat zich voor alles inzet in Vlaams-Brabant

Ongeacht de schaal of het soort bouwproject dat je van wal wilt steken; de medewerkers van ons aannemersbedrijf staan voor je klaar in provincie Vlaams-Brabant. Denk zo maar eens aan een grondige verbouwing van je huidige woonst of het zetten van een nieuwbouw. In beide gevallen beschikken wij over de middelen om het gehele project te coördineren. Zo gaan we van de initiële administratie tot de werfopvolging kijken naar de beste oplossingen voor jou. Dat zorgt voor beduidend minder stress tijdens je woningbouw in Vlaams-Brabant.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je graag informeren naar de mogelijkheden van ons aannemersbedrijf in Herk-de-Stad, dat niet alleen helpt in Vlaams-Brabant, maar evengoed in provincies Limburg en Antwerpen? Twijfel dan zeker niet om contact op te nemen met ons om een afspraak te maken. Bel naar het nummer +32 (0)13 29 00 97 en onze medewerkers helpen je graag verder.