✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Ben je op zoek naar een geschikte aannemer voor nieuwbouw in Vlaams-Brabant? Laat jouw droomhuis realiseren door Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad! Wij realiseren jouw huis met de sleutel-op-de-deur-methode, wat betekent dat we je compleet ontzorgen gedurende het bouwproject. Tegelijkertijd stellen we als aannemer voor nieuwbouw jouw wensen centraal wanneer we jouw huis in Vlaams-Brabant tot in de details afwerken.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Een aannemer voor nieuwbouw in Vlaams-Brabant die jou professionele begeleiding biedt

Heb je al plannen gemaakt voor je nieuwe woning en wil je zeker zijn van een helder en gestructureerd proces zonder onaangename verassingen? Omdat je bij een nieuwbouwproject graag het overzicht wilt bewaren, is het van belang om een gespecialiseerde aannemer voor nieuwbouw in Vlaams-Brabant in te schakelen. Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad zorgt ervoor dat je nergens naar om hoeft te kijken. We geven je advies, voorzien je van een ontwerp op maat en begeleiden je gedurende de realisatie. Dit geldt natuurlijk ook als je een aannemer voor je verbouwing nodig hebt.

Informeer naar de mogelijkheden

Als aannemersbedrijf voor projecten in Vlaams-Brabant gaan we graag met jou in gesprek en brengen we al je wensen in kaart. Hierbij geven we je ook duidelijkheid over de prijzen voor sleutel-op-de-deur bouwen, zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat er binnen je budget mogelijk is. Neem contact met ons op via +32 (0)13 29 00 97 voor meer informatie.