✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Bij een project in de woningbouw in Vlaams-Brabant wil je het liefst rekenen op een betrouwbare en ervaren partner. Bij Bouwbedrijf Bouw-Advies in Herk-de-Stad beschikken we over meer dan 35 jaar ervaring in de bouwsector. In al die jaren hebben wij aan diverse projecten meegeholpen, waardoor we precies weten hoe we jouw huis moeten bouwen in Vlaams-Brabant. Ongeacht het soort project in de woningbouw waar jij aan wilt beginnen; onze flexibele service in Vlaams-Brabant gaat je ongetwijfeld een plezier doen.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Hulp van onze specialisten bij woningbouw in Vlaams-Brabant

De deskundige ondersteuning die wij bij het bouwen van jouw huis in Vlaams-Brabant aanbieden is een direct gevolg van onze ervaring in uiteenlopende projecten. Of je nu denkt aan een modern huis met een strak ontwerp of een landelijke woning met eerder klassieke kenmerken; ons vakmanschap komt in beide gevallen niets te kort. Hierbij bieden wij eveneens verschillende werkmethodes aan. Zo kun je kiezen voor het gemak van sleutel-op-de-deur bouwen of verkennen we samen met jou de mogelijkheden om zo energiezuinig mogelijk te bouwen. Centraal hierin staan jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Zo bouwen we probleemloos het huis van jouw dromen in Vlaams-Brabant.

Vertrouw op ons team van enthousiaste en ervaren medewerkers

Onze diensten voor woningbouw zijn ook buiten Vlaams-Brabant mogelijk, waaronder bijvoorbeeld in provincies Antwerpen en Limburg. Laat ons daarom helpen bij het bouwen van jouw droomhuis in een van deze regio’s te Vlaanderen. Neem contact met ons op in Herk-de-Stad via het telefoonnummer +32 (0)13 29 00 97 en maak een afspraak. Zo bouwen we samen met jou je ideale huis in Vlaams-Brabant.