BOUWBEDRIJF BOUWADVIES gaat keer op keer voor 100% klantentevredenheid en daar zijn we trots op.

bouwbedrijf-bouwadvies-woning-bouwen-testimonial-review-ervaring-tevreden-klanten-beste-bouwfirma-belgie

Om direct met de deur in huis te vallen, ik heb voor Bouwadvies gekozen omwille van hun snelle reacties/kort op de bal, hun behulpzaamheid/vriendelijkheid en het gebruik van goede materialen. Eerlijkheidshalve moet ik ook zeggen dat hun correcte prijs een belangrijke factor was.

Ik ben bij Bouwbedrijf Bouwadvies terechtgekomen via mond aan mond reclame. Ik had hen een mailtje gestuurd voor verdere informatie en heel snel nam men contact met mij op, hier was ik een eerste keer aangenaam verrast. Na een eerste contact waarin ze de manier van werken en het bedrijf hadden toegelicht, zijn we overgegaan tot een eerste afspraak. Ook hier werd andermaal kort op de bal gespeeld! Nadat ik mijn eerste tekening/plan aan hen had voorgelegd gingen ze aan het werk voor een offerte op maat te maken. Ook hier werd ik weer van mijn stoel geblazen! Waar ik bij andere bedrijven soms weken/maanden moest wachten, had ik binnen enkele dagen reeds een prijsofferte in de mailbox! Na deze grondig door te hebben genomen was mijn keuze vrij snel gemaakt, deze mensen leven voor hun job en dat zie en voel je aan alles! Ze staan altijd voor je klaar en er is geen vraag of opmerking teveel, je kan met al je vragen bij hen terecht en je kan op een zeer snelle reactie rekenen! Dikke chapeau en bedankt hiervoor!

Ik kijk met heel veel enthousiasme en plezier uit naar het verdere verloop van mijn bouwproject!

Lauren Cockx / Lubbeek
bouwbedrijf-bouwadvies-testimonial-ervaring-Steenweg-3570-Alken-Rochus-Steyls-belgie

Wij zijn zeer tevreden van onze thuis, gebouwd door Bouwbedrijf Bouwadvies. Vanaf het eerste gesprek, tot de eerste offerte, tot de eerste kennismaking met de architect, alles liep in een zeer aangename en gemoedelijke sfeer.  Wij zijn enorm tevreden over de aanpak van Bouwadvies; flexibiliteit, correcte prijs, top-kwaliteit, volledig op maat en altijd even vriendelijk zijn hiervan een paar kernwoorden! Dankjewel om onze thuis te bouwen!

Gunter & Ilke Rochus / Alken
bouwbedrijf-bouwadvies-testimonial-review-nieuwbouw

Als we terugdenken aan ons avontuur met Bouwadvies, dan herinneren we ons vooral met wat een vriendelijkheid, behulpzaamheid en correctheid dat ze ons begeleid hebben door heel het proces.

Vanaf het prille begin bij de aankoop van onze bouwgrond tot de laatste afwerkingen van ons droomhuis, we konden steeds op hen rekenen. Stuk voor stuk zijn het betrouwbare mensen die hun vak kennen en ronduit topkwaliteit leveren. Dit voor een zeer correcte prijs. 1 ding is zeker: op de mensen van Bouwadvies kan je letterlijk een huis bouwen!

Zoë & Brecht Provoost / Herent
Testimonial Bouwadvies Eszter en Johan uit Heers

Na een zoektocht van enkele maanden zijn wij terecht gekomen bij Bouwadvies.  De professionele en vriendelijke ontvangst heeft ons meteen een goed gevoel gegeven. Hun aanpak en het gebruiken van kwaliteitsmaterialen heeft ons overtuigd dat ons bouwproject een succesverhaal wordt onder de begeleiding van Bouwadvies.

Bij het opmaken van de plannen werd er goed geluisterd naar onze wensen.  Tijdens het bouwproces hebben wij verschillende uitdagingen gehad. Wij hebben steeds kunnen rekenen op de ervaring, ondersteuning en onmiddellijke aanpak van de problemen op dat moment. In ons project was de tijddruk zeer hoog.  Het vroeg van het hele team van Bouwadvies een grote inspanning om deze deadline te halen. We zijn hen daar zeer dankbaar voor. Dit werd met succes tot een goed einde gebracht.

Wij willen via deze weg het hele team bedankten en wij kunnen Bouwadvies ten stelligste aanraden.

Eszter & Johan Brône / Heers
bouwbedrijf-bouwadvies-testimonial-review-nieuwbouw-grond

Wij hebben gekozen voor Bouwadvies omdat we op de bouwbeurs in Antwerpen Expo een goede klik hadden met jullie bouwbedrijf. We zijn toen naar jullie verhaal komen luisteren en daar hebben we geen spijt van gehad.  Het werd ons al snel duidelijk dat jullie niet wilden “uitpakken” met grote panelen met spotprijsjes op. Zoals vele anderen op de beurs wel deden en dit sprak ons enorm aan om even te luisteren.

We hadden toen een eerste gesprek met een bouwadviseur waarbij die meteen een realistisch beeld wou scheppen over hoe jullie werken en wat jullie voor ons konden betekenen. 

Wat ons aansprak was dat jullie een kleinschalig bedrijf waren die nauw contact onderhoudt met de klant. We hadden niet het gevoel dat we een nummer zouden worden om de jaarrekening te doen kloppen. Wij vonden het fijn om te weten met wie we zouden werken. Ook het feit dat jullie weten wie er voor jullie werkt op de werven sprak ons aan. Hiermee bedoelen we dat we niet de zoveelste werf in de rij zouden worden waar een willekeurige ploeg met bouwvakkers naartoe gestuurd wordt. 

Bij onze verdere gesprekken werd het al snel duidelijk dat jullie met realistische en volledige prijzen komen. De prijzen die in het begin werden getoond kwamen goed overeen met de uiteindelijke offerte, er kwam niet ineens voor elk ding geld bij. We vonden het ook fijn dat we niet werden verplicht om te moeten werken met materialen die jullie in jullie toonzaal zouden hebben liggen. We waren vrij om te kiezen waar we onze badkamer, keuken, vloeren,… zouden kiezen. We kregen wel een lijst met mensen die met jullie samenwerken waar we eens konden gaan kijken of we daar ons zouden vinden.

Ook bij de onderhandelingen over onze bouwgrond hebben we de expertise van de bouwadviseur van Bouwadvies mogen gebruiken. Hij heeft belangeloos voor ons met de makelaar onderhandelt en onze belangen verdedigt. Hierdoor heeft hij als resultaat een mooie prijs kunnen onderhandelen met de makelaar voor ons.

Stef, Elise en Hannah Mattheussen / Keerbergen

Wij zijn tevreden over Bouwadvies en zouden er zo mee terug bouwen. We zijn bij Bouwadvies gekomen door goede mond aan mond reclame van verschillende mensen.

Je wordt niet behandeld als nummer maar als mens.  Bij elke twijfel was Nico, de zaakvoerder van Bouwadvies, altijd vriendelijk en paraat om ons te helpen.

De naservice is ook zeker dik in orde. Ze zijn nog steeds goed bereikbaar en ze bieden een helpende hand waar nodig.

De persoonlijke service van Bouwadvies is onze kers op de taart 😀

Kwaliteit is ook in orde, 14cm isolatie, ventilatie Renson, de ramen niet van het minste merk Schuco enz… afwerking is in orde.

Er zijn ook geen verrassingen in de prijs, zelfs keuringen zijn inbegrepen.

Kevin Bauwens / Goetsenhoven
bouwbdrijf-bouwadvies-testimonial-review-ervaring-tevreden-huis-bouwen
bouwbdrijf-bouwadvies-testimonial-review-ervaring-tevreden-huis-bouwen-2

 

Na wat omzwervingen zijn we eind 2018 bij Bouwbedrijf-Bouwadvies terecht gekomen voor de bouw van onze woning. Een dikke 2,5 jaar later staat onze droomwoning er en hebben we er nog geen moment spijt van gehad dat we met Nico in zee zijn gegaan!

Bouwadvies is zoveel meer dan een sleutel-op-de-deur bedrijf.

Naar al onze wensen werd geduldig geluisterd en iedere gevraagde aanpassing werd onmiddellijk ingewerkt met al dan niet een update van de prijsofferte. Want met Bouwadvies weet je perfect vooraf hoeveel het zal kosten. De prijsofferte is zeer helder en wordt stipts gevolgd.

Het is duidelijk dat Nico elke bouw bekijkt als was hij voor zichzelf aan het bouwen. Dat geeft vertrouwen en een goed gevoel. We zouden onmiddellijk opnieuw met hem in zee gaan.

Emmy, Bert, Boris Pluymers / Neerlinter