Nieuwste energie en isolatie

Alles binnen budget

Ontwerp op maat

Prijs nieuwbouw

Bouwplannen? Maar heb je er geen idee van welk budget je hiervoor best voorziet? Dat is best logisch, want er zijn heel wat factoren die de prijs van een woning bepalen. Belangrijk is dat je bouwt met een firma die je geen verassingen voorschotelt, die betrouwbaar en kwalitatief werk levert en de opbouw persoonlijk mee volgt. Bouwbedrijf Bouwadvies levert keer op keer, naast een prachtig afgewerkte woning ook steeds 100% tevreden klanten. Dat is bij ons onze top prioriteit. Elk van onze klanten raadt Bouwbedrijf Bouwadvies aan, aan familie en vrienden, na eigen aangename bouw ervaring.

Bouw

Elke vierkante meter die je bouwt, staat tegenover een prijskaartje per meter. Hoe groter je bouwt, hoe hoger het kostenplaatje wordt. Daarnaast zijn er enkele factoren die die vierkantemeterprijs zelf omlaag kunnen trekken, maar evengoed ook iets duurder kunnen maken. Materialen en afwerking kunnen uw eindprijs mee bepalen. Het bouwtype (open, halfopen of gesloten) en de constructie zelf spelen een grote rol in de prijs van je nieuwbouw.

Afwerking

Of u gaat voor een vloer met strakke beton look, een visgraat parket of een hout-look tegel. Prijzen in de afwerking variëren per vierkante meter. Net als een keuken volledig op maat met de laatste snufjes meer zal kosten dan een standaardkeuken. Sommige ruimtes zij dan ook weer duurder als anderen, zo vraagt een keuken gemiddeld iets meer van het totale prijskaartje dan ruimtes als een berging, hal of een zolder. De uiteindelijke prijs kan dus zeker afhangen van de afwerking die u wenst.

Prijsbepaling? Raadpleeg Bouwbedrijf Bouwadvies

De prijsbepaling van uw droomwoning werken wij samen met u uit. Wij luisteren naar uw wensen en noden en rekenen steeds met de klant mee, om het maximale uit elk budget te halen. Elke klant wordt bij Bouwbedrijf Bouwadvies persoonlijk geholpen. Budgetten en plannen worden op maat opgesteld.