✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Als aannemersbedrijf voor bouwprojecten in de provincie Antwerpen kunnen wij je helpen met verschillende diensten. Bij Bouwbedrijf Bouw-Advies in Herk-de-Stad beschikken we over jarenlange ervaring en hebben we al vele bouwprojecten met succes afgerond. Dankzij onze flexibele dienstverlening kun jij ten volle profiteren van ons vakmanschap en ons kwalitatieve werk. Twijfel daarom zeker niet om ons aannemersbedrijf actief in de provincie Antwerpen in te schakelen.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

De diensten van ons aannemersbedrijf actief in de provincie Antwerpen

Ons aannemersbedrijf kan diverse diensten voor je verlenen in de provincie Antwerpen, waardoor we inzetbaar zijn voor vrijwel elk bouwproject. Zowel een nieuwbouw, renovatie als verbouwing zijn geen enkel probleem voor onze specialisten. Hierbij is het ook geen probleem tot welke stijl je woning behoort. Wij hebben namelijk ervaring met zowel moderne huizen als landelijke woningen. Naast het leveren van een ontwerp op maat, ondersteunen wij je ook graag bij andere zaken die bij een bouwproject horen, zoals administratie, vergunningen en werfopvolging.

Schakel ons team in

Als je gebruik wilt maken van ons aannemersbedrijf in de provincie Antwerpen, maar ook in andere regio’s zoals Limburg en Vlaams-Brabant, dan neem je best contact met ons op om een afspraak te maken. Bel ons team in Herk-de-Stad via het telefoonnummer +32 (0)13 29 00 97 waar je eveneens terecht kunt met vragen over ons team of over ons bedrijf.