✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Een landelijke woning bouwen in de provincie Antwerpen gebeurt zonder problemen met behulp van een ervaren en gemotiveerde werkkracht. Bij Bouwbedrijf Bouw-Advies in Herk-de-Stad beschikken we over jarenlange ervaring die we graag inzetten voor jouw specifieke bouwproject. Laat onze flexibele en dynamische medewerkers bouwen aan jouw toekomstige droomhuis en aanschouw jouw exacte beeld van de ideale woning. Reken daarom op ons om een landelijke woning te bouwen in de provincie Antwerpen.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Vlot en met oog voor detail een landelijke woning bouwen in de provincie Antwerpen

Wil je een landelijke woning bouwen in de provincie Antwerpen? Dan bespreken we allereerst met jou het beeld van je ideale huis. Als aannemer van nieuwbouw beschikken we over diverse mogelijkheden waarvoor jij kan kiezen. Denk zo bijvoorbeeld aan sleutel-op-de-deur bouwen, waarbij je alle stressvolle zaken van het bouwproces aan onze vaardige handen overlaat. Binnen een afgesproken levertermijn en met een vast prijskaartje leveren wij de gewenste woning af. Daarbij adviseren wij je eveneens over energiezuinig bouwen en hoe jij, dankzij bepaalde technieken, op lange termijn kan besparen op je energierekening en een bijdrage levert aan een groenere toekomst. Met deze technieken bouwen wij bijvoorbeeld een unieke pastoriewoning in jouw omgeving.

Contacteer ons voor meer informatie

Ons bouwbedrijf uit Herk-de-Stad helpt je graag bij het bouwen van een landelijke woning in de provincie Antwerpen. Ben je geïnteresseerd en zou je graag meer willen weten over ons bedrijf en onze diensten? Neem dan contact met ons op via +32 (0)13 29 00 97 en maak een afspraak.