✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Om een modern huis te bouwen in de provincie Antwerpen wil je het liefst rekenen op een ervaren specialist. Bij Bouwbedrijf Bouw-Advies in Herk-de-Stad hebben wij aan vele uiteenlopende bouwprojecten gewerkt. Door die brede ervaring beginnen we aan elk project met een open blik en luisteren we allereerst naar jouw wensen en verzoeken. Zo bouwen we een modern huis in de provincie Antwerpen zoals jij dat wilt.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Verschillende mogelijkheden om een modern huis te bouwen in de provincie Antwerpen

Wanneer we een modern huis bouwen in de provincie Antwerpen, heb je de keuze uit verschillende diensten. Zo zijn we gespecialiseerd in sleutel-op-de-deur bouwen, waarbij we alle facetten van het bouwproject overnemen. Zo spreken we een levertermijn en vaste kostprijs met je af en kun jij aftellen naar de dag waarop wij jouw droomwoning afleveren. Om helemaal mee te gaan met de huidige ontwikkelingen, informeren we je graag over de energiezuinige bouwtechnieken die wij hanteren.

Laat ons weten wat je graag ziet

Een modern huis bouwen in de provincie Antwerpen verloopt probleemloos dankzij de medewerkers van ons aannemersbedrijf. Twijfel daarom zeker niet om ons in te schakelen voor de bouw van jouw droomwoning. Neem contact met ons op in Herk-de-Stad via het telefoonnummer +32 (0)13 29 00 97 om een afspraak te maken of om je vragen te stellen over ons bedrijf.