✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Als aannemer voor nieuwbouw beschikken wij over de ervaring en het vakmanschap om elk bouwproject in de provincie Antwerpen naar wens te voltooien. Bij Bouwbedrijf Bouw-Advies in Herk-de-Stad zijn wij al 35 jaar lang een betrouwbare partner bij de meest uiteenlopende bouwprojecten. Door die brede basis aan ervaring, bieden wij een flexibele en doeltreffende dienstverlening aan iedereen. Kies daarom zeker voor ons als aannemer voor jouw nieuwbouw in de provincie Antwerpen.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Een aannemer voor nieuwbouw in allerlei stijlen in de provincie Antwerpen

Als aannemer die actief is in de provincie Antwerpen, weten we maar al te goed dat elke nieuwbouw anders is. Denk zo bijvoorbeeld aan de stijl van het huis, het bouwmateriaal, de omgeving en tal van andere factoren. Door de vele jaren aan ervaring in woningbouw weten wij hoe we op een efficiënte manier jouw bouwwensen realiseren. Dat geldt eveneens niet alleen voor nieuwbouwprojecten, maar evengoed voor renovaties of verbouwingswerken. Als bouwfirma reikt ons werkgebied ook verder dan de provincie Antwerpen; wij zijn tevens actief als aannemer voor zowel nieuwbouw als verbouwingen in Limburg en Vlaams-Brabant.

Vertrouw op onze ervaring en ons vakmanschap

Zou je ons willen inschakelen als aannemer voor je nieuwbouw in de provincie Antwerpen? Neem dan zeker contact op met ons om een afspraak te maken. Via het telefoonnummer +32 (0)13 29 00 97 bereik je onze medewerkers te Herk-de-Stad die je uitvoerig informeren over de mogelijkheden bij ons bedrijf.