✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Als je op zoek bent naar een aannemer die je helpt bij je verbouwingen in de provincie Antwerpen, dan wil je het liefst vertrouwen op een ervaren en deskundige partner. Bij Bouwbedrijf Bouw-Advies in Herk-de-Stad hebben we jarenlange ervaring in de bouwsector. Dat betekent dat we reeds bijdroegen aan diverse bouwprojecten. Dat biedt de mogelijkheid om flexibele service te verlenen en op basis van jouw visie je werkzaamheden te voltooien. Wat zoek je nog meer in een aannemer voor je verbouwingen in de provincie Antwerpen?

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Maatwerk van een aannemer voor verbouwingen in de provincie Antwerpen

Als aannemer in de provincie Antwerpen weten we dat verbouwingen in allerlei vormen en maten voorkomen. Zo krijg je misschien het idee om een aanbouw aan je woning te plaatsen, maar weet je niet goed wat de mogelijkheden zijn. In dat geval adviseren onze medewerkers je graag over de beste materialen, welke stijlen geschikt zijn in jouw situatie en hoe we eventueel op een energiezuinige manier kunnen werken. Naast verbouwingen staan onze aannemers evenzeer klaar om een volledig nieuwbouwproject onder handen te nemen in de provincie Antwerpen.

Maak een afspraak

Vertrouw op onze ervaring als aannemer voor je verbouwingen in de provincie Antwerpen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of om mogelijke vragen te stellen over ons bedrijf uit Herk-de-Stad. Je bereikt ons via het telefoonnummer +32 (0)13 29 00 97.