✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Als aannemersbedrijf in de provincie Limburg reken je bij ons op jarenlange ervaring en vakmanschap. Bij Bouwbedrijf Bouw-Advies in Herk-de-Stad hebben wij aan tal van diverse bouwprojecten gewerkt, waardoor wij een flexibele dienstverlening aanbieden. Wat voor bouwproject jij ook voor ogen hebt; je kunt altijd op onze coördinatie en hulp rekenen. Dat is een unieke troef voor een aannemersbedrijf in Limburg.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Een dynamisch aannemersbedrijf in Limburg

Wij bieden als ervaren aannemersbedrijf een rijkdom aan verschillende diensten aan in de provincie Limburg. Of je nu aan een verbouwing, renovatie of nieuwbouw werkt; wij helpen graag bij de volledige coördinatie van het project. Denk hierbij aan vergunningen, administratie en werfopvolging. Ook bieden wij bijvoorbeeld sleutel-op-de-deur bouwen aan waarbij je binnen een bepaalde termijn een volledig afgeleverde nieuwbouwwoning krijgt zonder de stress en zorgen van het bouwproces. Om je bijdrage te leveren aan een klimaatvriendelijke toekomst, is het ook interessant om na te denken over bijvoorbeeld een BEN-woning. Wij informeren je graag uitvoerig over alle mogelijkheden tijdens een afspraak.

Maak vandaag nog een afspraak

Wil je de diensten van ons aannemersbedrijf te Herk-de-Stad in Limburg of in andere provincies zoals Vlaams-Brabant of Antwerpen inschakelen? Dan staan de medewerkers van ons bouwbedrijf klaar om jou te ontvangen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer +32 (0)13 29 00 97.