✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Vind jij energiezuinig wonen belangrijk en wil je een BEN-woning laten bouwen in Vlaams-Brabant? Dan vind je de juiste partner bij Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwingen en renovatie en beschikken over de kennis en kunde om een woning ‘bijna-energieneutraal’ (BEN) te maken. Hierbij houden we natuurlijk rekening met jouw wensen voor energiezuinigheid, maar natuurlijk ook op het gebied van woningtype en inrichting. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijzen.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Een BEN-woning laten bouwen in Vlaams-Brabant op basis van de huidige regelgevingen

De regelgevingen van de EPB (EnergiePrestatie en Binnenklimaat) van de Europese Unie zijn in 2006 ingevoerd om CO2-uitstoot te verminderen. Hierbij horen allerlei maatregelen die woningen zo energieneutraal mogelijk maken. Als specialist in nieuwbouw zijn we op de hoogte van alle regelgevingen en adviseren wij je graag over de toepassing van energiezuinige middelen in je woning. Door ons kun je bovendien een BEN-woning sleutel-op-de-deur laten bouwen in Vlaams-Brabant. Hierdoor hoef je nergens naar om te kijken en geniet je straks direct van een volledig afgewerkte woning.

Informeer naar onze energiezuinige woningbouw

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het bouwen van een BEN-woning in Vlaams-Brabant? Of wil je meer weten over de prijzen voor nieuwbouwwoningen? Contacteer Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad en informeer naar de werkwijzen van onze woningbouw in Vlaams-Brabant. Je bereikt ons via +32 (0)13 29 00 97.