✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Schakel een bouwbedrijf in dat gespecialiseerd is in sleutel-op-de-deur bouwen en geniet van een zorgeloos bouwproject bij jou in Vlaams-Brabant. Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad is hiervoor de aangewezen partij. Wij bouwen woningen die tot in de kleinste details zijn afgewerkt. Hierbij hanteren we een persoonlijke aanpak en voorzien we je van een individueel ontwerp dat aan al je wensen voldoet.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp
  • Een ontwerp voor sleutel-op-de-deur in Vlaams-Brabant dat bij jouw wensen past

    Het bouwen van nieuwbouwwoningen omvat veel aspecten. Vooral sinds de invoering van de EPB-regelgeving is het bouwen van dergelijke woningen complexer geworden. Schakel daarom ons bedrijf uit Herk-de-Stad in voor een sleutel-op-de-deur bouw in regio Vlaams-Brabant, zodat je nergens naar om hoeft te kijken en zeker bent van een gewenst resultaat. Om dit te bereiken, werken we à la carte, wat betekent dat we geen kant-en-klare woningen, maar juist een volledig op maat gemaakt ontwerp aanbieden. Hiervoor gaan we uitvoerig met jou in gesprek en geven je deskundig advies. Wij zijn in staat om onder meer de volgende projecten uit te voeren op het gebied van sleutel-op-de-deur bouwen in Vlaams-Brabant:

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op en vertel ons wat jouw wensen zijn voor een nieuwbouwwoning. Gedurende het volledige bouwproces kun je rekenen op onze professionele begeleiding en expertise. Bel naar +32 (0)13 29 00 97 en wij helpen je graag verder.