✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Droom je er al jaren van om een modern huis te laten bouwen in Vlaams-Brabant? In deze regio bouwt Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad graag voor jou de woning waar je nog jaren van geniet! We zijn gespecialiseerd in nieuwbouw op maat van de wensen van onze opdrachtgevers. Dit betekent dat je door ons een modern huis in Vlaams-Brabant laat bouwen dat écht volledig aansluit op wat jij voor ogen hebt. Wij vertellen jou graag over de mogelijkheden!

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Een modern huis bouwen in Vlaams-Brabant op basis van een individueel ontwerp

Heb je al volledige bouwplannen klaarliggen? Of heb je nog enkel ideeën over een huis in een moderne stijl? Het maakt voor Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad geen verschil wanneer we een modern huis in Vlaams-Brabant bouwen. Door onze ervaring in bouwprojecten op maat, kennis over de bouwwereld en ons aanpassingsvermogen, zijn we in staat om een volledig individueel ontwerp te maken. Dit resulteert in een woning die de wensen van jou als opdrachtgever weerspiegelt. Wil je graag een energiezuinige woning? Of ga je juist voor een woning in landelijke stijl? Ook dan vind je bij ons de juiste expertise.

Kies voor complete en vakkundige service

Onze sleutel-op-de-deur-bouwmethode omvat een compleet pakket aan diensten die samen jouw droomhuis vormen. Je kunt dus door ons een modern huis in Vlaams-Brabant laten bouwen waarbij we je volledig ontzorgen. Heb je vragen of wil je informatie over de mogelijkheden? Bel dan gerust naar +32 (0)13 29 00 97.