✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Geniet nog jarenlang van jouw landelijke woning en laat deze bouwen in Vlaams-Brabant door Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad! De kern van onze werkwijze is maatwerk; we willen voor onze opdrachtgevers een woning opleveren die aan al hun wensen voldoet. Wanneer je houdt van een landelijke stijl, en je wilt een nieuwe woning laten bouwen in Vlaams-Brabant, ontwerpen we alle elementen precies naar wat jij voor ogen hebt. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Een landelijke woning laten bouwen in Vlaams-Brabant waar jij je nog jarenlang in thuis voelt

De woning in landelijke stijl blijft onverminderd populair, denk bijvoorbeeld aan de sfeervolle pastoriewoning. De warme uitstraling van dit type woning biedt het hele jaar door een gezellige sfeer voor het hele gezin. Droom je er al jaren van om een landelijke woning te laten bouwen in Vlaams-Brabant? Dan vind je alles wat je nodig hebt bij Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad. Onze sleutel-op-de-deur methode wordt zo toegepast dat je nergens naar om hoeft te kijken. Je ontvangt van ons een individueel ontwerp met een plan dat volledig binnen je budget past, uiteraard altijd in overleg en met mogelijkheden tot aanpassing. Wil je bijvoorbeeld energiezuinig bouwen? Dan bedenken we graag samen met jou wat de beste oplossingen zijn op het gebied van woningbouw.

Maak jouw favoriete woningstijl kenbaar

Uiteraard kun je, naast een landelijke woning, door onze specialisten ook andere typen woningen laten bouwen Vlaams-Brabant. Wat voor stijl je ook wenst, wij gaan graag met je in gesprek. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via +32 (0)13 29 00 97 of per e-mail naar info@bouwbedrijf-bouwadvies.be.