✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Als je op zoek bent naar een onderneming die je kan helpen bij woningbouw in de provincie Limburg, dan staan wij voor je klaar. Wanneer je een huis laat bouwen door Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad, dan maak je gebruik van onze meer dan 35 jaar aan ervaring en vakmanschap. Dankzij onze flexibele dienstverlening kun je bij ons terecht met al je ideeën. Ontdek de brede waaier aan diensten die wij aanbieden voor woningbouw in Limburg.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Je flexibele partner in woningbouw in Limburg

Wanneer je ons inschakelt om een huis te bouwen in Limburg, dan staan wij open voor alle mogelijke suggesties. Had jij een modern huis in gedachten? Of zie je liever een landelijke woning? Wij luisteren naar jouw wensen en verwezenlijken deze zo getrouw mogelijk. Of je nu een nieuwbouw laat neerzetten of aan een renovatieproject bezig bent; wij gebruiken energiezuinige technieken om een steentje bij te dragen aan een betere toekomst. Op die manier bouwen wij ongetwijfeld het huis dat jij wenst in provincie Limburg. Hierbij werken we met een vaste prijs zodat jij altijd op de hoogte bent van de uiteindelijke kosten.

Reken op onze vakmensen

Schakel ons bouwbedrijf in Limburg in om jouw woningbouw succesvol te voltooien. Om een afspraak te nemen of om al je mogelijke vragen te stellen over onze diensten of ons bedrijf, neem je het best contact met ons in Herk-de-Stad op. Je bereikt ons eenvoudig en snel via het telefoonnummer +32 (0)13 29 00 97. Wij staan altijd klaar om jou verder te helpen met het bouwen van je ideale huis in provincie Limburg!