✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Wanneer je een modern huis wilt bouwen in Limburg, dan kun je het best beroep doen op een bouwfirma met ervaring en deskundigheid. Bij Bouwbedrijf Bouw-Advies in Herk-de-Stad zijn wij al 35 jaar lang een betrouwbare partner in tal van bouwprojecten. Hierbij luisteren we allereerst naar jouw wensen om er zeker van te zijn dat we een modern huis bouwen in Limburg dat volledig past bij jouw visie.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Een modern huis bouwen in Limburg volgens de nieuwste normen

Tegenwoordig gaat het bouwen van een modern huis in Limburg gepaard met duurzame en ecologische technieken. We willen uiteraard allemaal onze bijdrage leveren aan een betere toekomst. Wij zetten hierbij in op energiezuinige bouwtechnieken, zodat we bij jouw nieuwbouw een woning zetten die volledig past in een duurzaam toekomstbeeld. Dat gebeurt uiteraard evengoed bij andere projecten die wij voltrekken als aannemersbedrijf, waaronder een verbouwing. We spreken hierbij graag op voorhand een vast prijskaartje af en communiceren helder en transparant gedurende het hele project.

Laat onze experten helpen bij jouw bouwproject

Of je nu een modern huis wilt bouwen of een ander bouwproject in Limburg wilt starten; onze medewerkers uit Herk-de-Stad helpen je graag verder. Bel naar +32 (0)13 29 00 97 om een afspraak te maken of om al je mogelijke vragen te stellen over ons bedrijf of onze diensten.