✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Het zetten van een goede nieuwbouw in provincie Limburg gebeurt enkel met behulp van een deskundig bouwbedrijf. Bij Bouwbedrijf Bouw-Advies in Herk-de-Stad beschikken we over meer dan 35 jaar ervaring. Dat zorgt ervoor dat wij tal van diverse bouwprojecten realiseerden en al die kennis en vaardigheden meenemen naar de bouw van jouw nieuwe woonst. Op die manier krijg jij een prachtige nieuwbouw in Limburg die aan al je wensen voldoet.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Een vlot bouwproces bij jouw nieuwbouw in Limburg

Om jouw nieuwbouw in Limburg zo aangenaam mogelijk en naar wens te realiseren, staan wij flexibel voor je klaar. Zo bieden we je een gemakkelijk bouwproces met sleutel-op-de-deur bouwen. Daarin nemen wij het gehele bouwproces voor onze rekening en spreken we samen met jou een budget en levertermijn af. Daarmee kies je uit de bouwstijl die jou het meeste aanspreekt; van een moderne en strakke afwerking tot een landelijke woning. Het is hierbij van groot belang dat jij uiteindelijk tevreden bent met het eindresultaat. Daarom leggen we de nadruk op een heldere en transparante communicatie omtrent het bouwproject.

Maak een afspraak

Wens je een nieuwbouw te zetten in provincie Limburg? Reken dan op onze ervaring in woningbouw! Neem contact op met onze medewerkers in Herk-de-Stad in en maak een afspraak om jouw droomwoning te realiseren. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer +32 (0)13 29 00 97.