✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Ben je op zoek naar een aannemer die je kan helpen bij verbouwingen of een renovatie in provincie Limburg? Laat onze specialisten bij Bouwbedrijf Bouw-Advies in Herk-de-Stad dan helpen. Met onze ruime ervaring in diverse bouwprojecten weten we precies hoe we jou het best kunnen helpen. Middels onze flexibele dienstverlening werken we met een vast kostenplaatje dat we op voorhand met je afspreken. Zo bekom je geen onaangename verrassingen bij ons als aannemer voor je verbouwingen of renovatie in Limburg.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Een ervaren en deskundige aannemer voor je verbouwingen in Limburg

Als aannemer voor renovaties en verbouwingen in Limburg luisteren we uiteraard allereerst naar wat jouw visie inhoudt. Met een duidelijk beeld van jouw verwachtingen voor ogen gaan we aan de slag. Hierbij maken we je graag attent op de nieuwste ontwikkelingen in de woningbouw. Denk zo bijvoorbeeld aan energiezuinig bouwen, waarbij je bijdraagt aan een beter milieu en tegelijkertijd op lange termijn bespaart op je energierekeningen. Tevens maakt het niet uit in wat voor stijl je woning is gebouwd, aangezien we zelf ervaring hebben in de meest uiteenlopende bouwtypes. Van modern tot landelijk; niets is onmogelijk voor ons als aannemersbedrijf.

Schakel ons ervaren en deskundige team in voor jouw volgende project

Voor een aannemer bij renovaties en verbouwingen hoef je niet langer te twijfelen over welke specialist in Limburg je kiest. Onze gespecialiseerde medewerkers uit Herk-de-Stad leveren kwalitatief werk en bezorgen het eindresultaat binnen de afgesproken termijn. Voor meer informatie over ons bedrijf of onze diensten alsook voor het maken van een afspraak neem je het best contact met ons op via het telefoonnummer +32 (0)13 29 00 97.