✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Energiezuinig bouwen in de provincie Limburg zorgt ervoor dat jij meegaat met de tijd. Bij Bouwbedrijf Bouw-Advies in Herk-de-Stad weten we dat energieneutraal bouwen in Limburg een stap in de juiste richting is. Tegenwoordig zijn ecologische oplossingen alomtegenwoordig en dat zal naar de toekomst toe alleen maar een grotere rol spelen. Wees daarom een stapje voor en laat ons helpen bij het realiseren van een energiezuinig project in Limburg.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Energiezuinig bouwen in Limburg met onze hulp

Energieneutraal bouwen in Limburg is niet alleen voor het milieu een goede zaak, maar het zorgt er eveneens voor dat je de nieuwste EPB-regelgeving volgt. EPB of EnergiePrestatie en Binnenklimaat is een norm die de Europese Unie oplegt om de CO2-uitstoot van woningen te verminderen. Hierbij is het interessant om na te denken over een bijna-energieneutraal of BEN-woning, wat de Europese standaard is voor nieuwbouwwoningen vanaf 2021. Wij beschikken over de kennis en expertise om deze manier van energiezuinig bouwen te verwerken in woningen in Limburg in iedere stijl; van modern en strak tot landelijk en pastoraal.

Onze andere diensten

Buiten energieneutraal bouwen in Limburg, bieden wij ook nog een rijkdom aan andere diensten aan. Zo reken je op ons als aannemer in nieuwbouw, renovatie en verbouwingsprojecten – niet enkel in de provincie Limburg, maar ook in Antwerpen en Vlaams-Brabant. Met telkens een vaste kostprijs die we samen met jou op voorhand afspreken, kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Wij zijn de bouwpartner voor jouw project!

Bouwbedrijf Bouwadvies Bouwhuis

Vertrouw op de expertise van ons team

Zou jij graag energiezuinig willen bouwen in provincie Limburg? Twijfel dan niet om onze medewerkers in Herk-de-Stad in te schakelen voor je eerstvolgende bouwproject. Wij bouwen jouw woning in Limburg niet alleen energieneutraal, maar ook volgens de wensen en specificaties die jij aangeeft. Neem contact op met ons team via het telefoonnummer +32 (0)13 29 00 97 om een afspraak te maken of om vragen te stellen over onze diensten.