✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Ben jij van plan om een landelijke woning te bouwen in de provincie Limburg? Dan is het verstandig om beroep te doen op een ervaren bouwbedrijf met een flexibele dienstverlening. Bij Bouwbedrijf Bouw-Advies werkten we de afgelopen 35 jaar aan tal van bouwprojecten in de meest uiteenlopende stijlen. Alle kennis en vaardigheden uit deze projecten nemen we graag mee wanneer we een landelijke woning voor je bouwen in Limburg.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Een landelijke woning naar wens bouwen in Limburg

Wanneer je een landelijke woning gaat bouwen in provincie Limburg, dan is het belangrijk om warme en rustieke elementen in je gevels te verwerken. Al deze uiterlijke kenmerken bespreken wij graag met jou op voorhand af, waardoor we ook meteen een kostenplaatje berekenen. Als het gehele bouwproces je wat overweldigt, dan is sleutel-op-de-deur bouwen misschien wel iets voor jou. Hierbij nemen we je het gehele proces uit handen en zetten we een schitterende nieuwbouw naar wens neer binnen de afgesproken termijn. Of je nu een pastoriewoning wilt of eerder een ander type woning; de specialisten van ons bouwbedrijf weten altijd wat de beste aanpak is.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Zou je een landelijke woning willen bouwen in de provincie Limburg? Reken dan op de specialisten van ons bouwbedrijf uit Herk-de-Stad! Neem contact met ons op via het telefoonnummer +32 (0)13 29 00 97 en maak een afspraak of stel al je mogelijke vragen over onze diensten.