✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Wil je graag een pastoriewoning laten bouwen in Limburg? Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad heeft alle kennis, kunde en materialen in huis voor een compleet project op maat. Wanneer je droomt van je eigen pastoriewoning in jouw favoriete woonplaats in Limburg, zorgen wij gedurende de voorbereiding en het bouwen voor alles wat erbij komt kijken. Zo kijk jij straks zorgeloos uit naar je nieuwe woning! Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Een pastoriewoning laten bouwen in Limburg met de details die jij voor ogen hebt

Een woning in pastoriestijl kenmerkt zich door onder meer blauw hardsteen, raamluiken en licht schrijnwerk. Dit is vooral opvallend rond de voordeur, die zich centraal in de gevel bevindt. Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad realiseert graag voor jou de authentieke en sfeervolle look waar de pastoriewoning om bekend staat. Uiteraard zijn hierbij talloze aanpassingen mogelijk. Wil je graag een pastoriewoning laten bouwen in de provincie Limburg? Dan voorzien we je graag van een individueel ontwerp op basis van je wensen.

Ontdek de vele mogelijkheden voor jouw nieuwe woning

Door onze ervaring in de bouwwereld en met het bouwen van verschillende woningstijlen, ben je bij ons altijd verzekerd van een kwalitatief resultaat. Ga je liever voor een andere woningstijl dan de pastoriewoning, bijvoorbeeld een verglijkbare landelijke woning? Of ga je specifiek voor een BEN-woning zodat je klaar bent voor de toekomst? Bij ons bouwbedrijf ontdek je de eindeloze mogelijkheden op het gebied van woningbouw. Bel hiervoor naar +32 (0)13 29 00 97 of stuur een e-mail naar info@bouwbedrijf-bouwadvies.be.