✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Zoek je een bouwbedrijf dat sleutel-op-de-deur kan bouwen in de provincie Limburg? Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad biedt aan jou een complete dienstverlening! Al meer dan 35 jaar zijn wij ervaren in het bouwen van woningen in allerlei stijlen, precies op maat van de wensen van onze opdrachtgevers. Bovendien werken we te allen tijde met kwalitatief hoogwaardige materialen en ervaren vakmensen, zodat ook jij verzekerd bent van de hoogste kwaliteit wanneer je sleutel-op-de-deur laat bouwen in Limburg.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Bij sleutel-op-de-deur bouwen in Limburg staan jouw wensen centraal

Sinds de invoering van de EPB-regelgeving is het bouwen van een nieuwbouwwoning complexer geworden. Omdat wij als bouwbedrijf uit Herk-de-Stad op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op dit gebied, hoef jij nergens naar om te kijken wanneer je met ons in zee gaat. Zo kun je zorgeloos je woning in Limburg sleutel-op-de-deur laten bouwen! We nemen jou alle werkzaamheden uit handen en leveren een compleet afgewerkt resultaat op. Hierbij staan jouw wensen altijd volledig centraal en je ontvangt van ons een uniek ontwerp dat volledig bij jou past.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je ons bedrijf in Herk-de-Stad inschakelen voor woningbouw in Limburg, bijvoorbeeld voor sleutel-op-de-deur bouwen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden voor jouw nieuwbouwwoning! Bel naar +32 (0)13 29 00 97 of stuur een e-mail naar info@bouwbedrijf-bouwadvies.be.