✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Zou je graag een energiezuinig of energieneutraal huis willen bouwen in de provincie Antwerpen? Laat het team van Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad ondersteuning bieden! We hebben al vele projecten met succes afgerond. Daarnaast hebben we kennis van de meest actuele ontwikkelingen op vlak van de EnergiePrestatie en Binnenklimaat of EPB-normen. Zo adviseren wij je uitvoerig over de beste manieren om energiezuinig of energieneutraal te bouwen in de provincie Antwerpen.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Energiezuinig en energieneutraal bouwen in de provincie Antwerpen

Sinds 2021 is het de Europese norm om bij elk nieuwbouwproject zo energiezuinig of energieneutraal mogelijk te bouwen en dit passen wij meteen toe voor jouw project in de provincie Antwerpen. Hierbij spreken we in sommige gevallen van een bijna-energieneutrale of BEN-woning. Het toepassen van deze technieken heeft niets te maken met de stijl van je woning. Daardoor is het mogelijk om zowel bij een moderne en strakke woning als bij een landelijke uitvoering gebruik te maken van energiezuinige technieken. Onze experten in woningbouw informeren je hier graag uitvoerig over en adviseren je over de beste mogelijkheden in jouw bepaalde situatie.

Verschillende redenen voor energieneutraal bouwen

Er zijn verschillende redenen om een energieneutraal huis te laten bouwen bij jou in Antwerpen. Niet alleen is een energiezuinige woning vriendelijk voor het milieu, maar je bespaart ook op je energiefactuur. Daarnaast profiteer je van optimaal comfort binnenshuis en heb je garantie op een hoge doorverkoopwaarde. Wanneer je een energieneutraal huis laat bouwen door Bouwbedrijf Bouw-Advies in Limburg weet je zeker dat alles volledig conform de wet- en regelgeving gebouwd wordt.

Maak een afspraak bij onze specialisten

Wil je graag een energieneutraal of energiezuinig huis laten bouwen in de provincie Antwerpen? Twijfel dan zeker niet om contact op te nemen met onze medewerkers in Herk-de-Stad. Zij kijken naar jouw specifieke wensen en voorkeuren en verlenen advies op maat. Contacteer ons via het telefoonnummer +32 (0)13 29 00 97 om een afspraak te maken of om al je mogelijke vragen te stellen.