✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Een BEN-woning die van alles voorzien is, laat je bouwen in de provincie Antwerpen door Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad. Wij zijn niet alleen ervaren met het bouwen van woningen die precies aansluiten op de wensen van opdrachtgevers, maar ook hebben we volop kennis over energiezuinige woningen. Wanneer je dus een BEN-woning wilt laten bouwen in Antwerpen, helpen wij je graag verder om alle elementen samen te brengen tot een energiezuinig resultaat.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Een BEN-woning laten bouwen in Antwerpen die volledig naar wens is

Een BEN-woning, oftewel een ‘bijna-energieneutrale’ woning, is gebaseerd op de meest regelgevingen van EnergiePrestatie en Binnenklimaat (EPB). Om hieraan te voldoen, is het van belang om op de hoogte te zijn van deze wet- en regelgevingen op het gebied van energiezuinig bouwen en wonen. Daarom ondersteunt Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad jou volledig bij het bouwen van een BEN-woning in Antwerpen. Wij informeren je als bouw- en aannemersbedrijf uitgebreid over de mogelijkheden en voorzien je van een individueel ontwerp dat jouw wensen weerspiegelt.

Neem contact met ons op en profiteer van onze ervaring

Maak gebruik van onze 35 jaar ervaring in de woningbouw in Antwerpen en vele andere regio’s en neem contact met ons op voor meer informatie over het bouwen van jouw BEN-woning. Dit kan via het telefoonnummer +32 (0)13 29 00 97 of het e-mailadres info@bouwbedrijf-bouwadvies.be. Wij staan je graag te woord!