✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad zorgt voor scherpe prijzen voor nieuwbouwwoningen in Antwerpen. Het vakkundige team van ons bouwbedrijf heeft al jarenlange ervaring in de sector en zij staan garant voor een onberispelijke uitvoering. Wij zorgen voor een nieuwbouw die volledig aansluit op jouw wensen.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Aantrekkelijke prijzen voor nieuwbouwwoningen in Antwerpen

Het vinden van je droomhuis is een hele klus. Probeer maar eens een pand te vinden dat geheel aan jouw wensen en voorkeuren voldoet. Denk bijvoorbeeld aan de juiste ligging en de bouwstijl van jouw keuze. Het is vaak niet mogelijk een huis te vinden waaraan alles volgens jou klopt. Daarom is zelf een huis laten bouwen de beste keuze. Dankzij de scherpe prijzen voor nieuwbouwwoningen van Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad kan dat perfect, bijvoorbeeld in Antwerpen. Je profiteert hierbij van verschillende voordelen:

  • We maken een individueel ontwerp dat volledig wordt aangepast aan jouw wensen.
  • Tijdens het gehele bouwproces is er professionele begeleiding aanwezig.
  • In overleg wordt het budget bepaald.
  • Je kunt kiezen voor een sleutel-op-de-deur-aanpak, waarbij jouw woning volledig wordt afgewerkt.

Contacteer ons voor meer informatie

Om alvast een beeld te krijgen van ons werk en de prijzen voor nieuwbouwwoningen in Antwerpen, bezichtig je vrijblijvend onze kijkwoning of bekijk je alvast onze realisaties. Heb je vragen over bijvoorbeeld de sleutel-op-de-deur-methode of de bouw van een cascowoning? Of wil je meer weten over bepaalde wet- en regelgevingen, bijvoorbeeld de betonstop 2040? Neem dan gerust contact met ons op via +32 (0)13 29 00 97.