✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad biedt voordelige prijzen voor nieuwbouwwoningen. Ons vakkundige bouwbedrijf heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de sector en wij staan garant voor een onberispelijke uitvoering. Je kunt op de website alvast enkele prijsvoorbeelden bekijken.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Aantrekkelijke prijzen voor nieuwbouwwoningen die bij jouw wensen passen

Het vinden van je droomhuis is een hele klus. Probeer maar eens een pand te vinden dat geheel aan jouw wensen en voorkeuren voldoet. Denk bijvoorbeeld aan de juiste ligging en de bouwstijl van jouw keuze. Het is vaak niet mogelijk een huis te vinden waarin alles volgens jou klopt. Daarom is zelf een huis laten bouwen de beste keuze. Met de voordelige prijzen voor nieuwbouwwoningen van Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad kun je dat op een perfecte manier realiseren. Waarom?

  • We maken een individueel ontwerp dat volledig wordt aangepast aan jouw wensen.
  • Tijdens het gehele bouwproces is er professionele begeleiding aanwezig.
  • In overleg wordt het budget bepaald.
  • Je kunt kiezen voor een sleutel-op-de-deur-aanpak, zodat jouw woning volledig wordt afgewerkt.

Contacteer ons voor meer informatie

Om alvast een beeld te krijgen van ons werk en de prijzen voor nieuwbouwwoningen, kun je vrijblijvend onze kijkwoning komen bezichtigen of je kijkt online naar onze realisaties. Heb je vragen over bijvoorbeeld de sleutel-op-de-deur-methode of de bouw van een cascowoning? Of wil je meer weten over bepaalde wet- en regelgevingen, bijvoorbeeld de betonstop 2040? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kun je doen door tijdens kantooruren te bellen met een van onze medewerkers via het nummer +32 (0)13 29 00 97. Je kunt ook een mail sturen naar info@bouwbedrijf-bouwadvies.be.