✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad is jou graag van dienst als aannemer voor verbouwingen in Vlaams-Brabant. Heb je plannen voor een grote verbouwing aan je woning? Dan komt er vaak heel wat kijken bij een dergelijk project. Als aannemer, gespecialiseerd in onder andere renovaties en verbouwingen, gaan we geen uitdaging uit de weg en bereiden we met jou een project in Vlaams-Brabant voor. Profiteer van complete service en deskundige begeleiding!

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Als aannemer voor verbouwingen in Vlaams-Brabant stellen we jouw wensen en budget centraal

De specialisten van Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad hebben de kennis en expertise in huis om jouw verbouwingsplannen te realiseren. Dit geldt uiteraard ook voor renovaties. Van het ontwerp en de budgettering tot de afbraak en heropbouw: wij voorzien jou op de meest vakkundige wijze van een volledig afgewerkt exemplaar. Hierbij vinden wij het als aannemer voor verbouwingen belangrijk dat de plannen binnen je budget passen en dat je tijdens je project in Vlaams-Brabant volledig ontzorgd wordt. Ook staan al je wensen voor de constructie en afwerking centraal, bijvoorbeeld op het gebied van energiezuinigheid.

Geef je plannen aan ons door

Als aannemer verzorgen we, naast verbouwingen, ook complete nieuwbouwprojecten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project en wil je je wensen en ideeën kenbaar maken? Contacteer ons dan via het telefoonnummer +32 (0)13 29 00 97.