✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Plan de renovatie van je woning in Vlaams-Brabant samen met Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad en profiteer van totaalservice! Wij hebben jarenlange ervaring in nieuwbouw, verbouwingen en renovaties op maat. Je profiteert bij ons van een individueel ontwerp dat we nauwkeurig met jou maken en waarbij je wensen centraal staan. Jij bent straks volledig tevreden over de renovatie van je woning in Vlaams-Brabant!

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Een renovatie van jouw woning in Vlaams-Brabant op basis van een persoonlijke aanpak

Een renovatie kan groot- of kleinschalig zijn, maar je wilt natuurlijk dat deze precies naar jouw wensen wordt gerealiseerd. Door de persoonlijke aanpak en totaalservice van ons bouwbedrijf heb je geen zorgen tijdens het project. Wij zorgen ervoor dat alles volgens de huidige wet- en regelgevingen gebeurt en dat het resultaat hier volledig aan voldoet. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de energiezuinigheid van de vernieuwde woning en de vergunningen die voor je renovatie nodig zijn. Bovendien houden wij ons te allen tijde vast aan het vastgestelde budget.

Ga met ons in gesprek over jouw project

Heb je al ideeën over de renovatie van je woning in Vlaams-Brabant? Of heb je eerst deskundig advies nodig van ons bouw- en aannemersbedrijf voor verbouwingen uit Herk-de-Stad? We gaan graag met je in gesprek en leggen alle mogelijkheden aan je voor. Contacteer ons door te bellen naar +32 (0)13 29 00 97.