✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Ben je van plan om een renovatie aan je woning in Limburg te laten uitvoeren? Schakel dan Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad in! Doordat wij jarenlange ervaring hebben opgebouwd in de bouwwereld, weten wij precies hoe we jouw renovatieproject op maat kunnen vormgeven en uitvoeren. We hanteren geen standaardmethoden, maar kijken altijd goed naar de wensen van onze opdrachtgevers. Alleen zo ontvang jij straks het beste resultaat van de renovatie aan je woning in Limburg.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Wat zijn jouw wensen voor een renovatie aan je woning in Limburg?

Er komt een moment dat je woning een opknapbeurt nodig heeft. Misschien heeft deze niet meer de uitstraling die jij wenst, of voldoet je woning niet meer aan de huidige wet- en regelgevingen. Ook wanneer je een nieuwe woning in Limburg hebt gekocht, en je deze bijvoorbeeld een andere indeling wilt geven, is een renovatie van toepassing. In dit geval is het verstandig om een bouw- en aannemersbedrijf voor verbouwingen in te schakelen dat met je meedenkt. Bij Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad begrijpen we dan ook als geen ander dat jij een resultaat wilt dat precies op je wensen aansluit.

Vertel jouw plannen aan onze specialisten

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw renovatieproject? Wil je bijvoorbeeld je woning omvormen naar een BEN-woning of wil je jouw wensen voor een nieuwe indeling kenbaar maken? Neem dan zeker contact op met ons bouw- en aannemersbedrijf via +32 (0)13 29 00 97.