✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Wil jij graag een energiezuinige woning, oftewel een BEN-woning laten bouwen in de provincie Limburg? Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad helpt je graag bij de realisatie van jouw perfecte woning. Als bouw- en aannemersbedrijf zijn we in verschillende provincies actief en hebben we veel ervaring opgebouwd met het bouwen van energiezuinige woningen. Wij informeren je graag verder wanneer je een BEN-woning in Limburg wilt laten bouwen, zodat je helemaal op de hoogte van bent van alle mogelijkheden.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Een BEN-woning laten bouwen in Limburg die volledig aan de wet- en regelgevingen voldoet

Een BEN-woning is een ‘bijna-energieneutrale’ woning. Door de vele veranderingen op het gebied van duurzaamheid en innovatie, is het van belang om jouw BEN-woning in Limburg door een specialist te laten bouwen. Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad heeft kennis over de huidige EPB-regelgeving, oftewel de richtlijnen van EnergiePrestatie en Binnenklimaat, en ontzorgt je volledig bij de bouw van je energiezuinige woning. Zo hoef je niet te vrezen voor supplementen of onverwachte kosten en word je voorzien van alle elementen die een huis energiezuinig maken. Zo kun je door ons een BEN-woning laten bouwen in Limburg die aan al je verwachtingen voldoet.

Kies voor vakkundig en compleet maatwerk

Ga met ons in gesprek en leer meer over het bouwen van een energiezuinige woning. Wij voorzien je graag van een individueel ontwerp op maat. Wij bouwen bovendien volledig sleutel-op-de-deur. Bel voor meer informatie of het plannen van een afspraak naar +32 (0)13 29 00 97 of stuur een e-mail naar info@bouwbedrijf-bouwadvies.be.