✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Droom je van een nieuwe aanbouw aan je woning in Antwerpen? Schakel dan Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad in voor een project op maat. Als specialist in nieuwbouw, verbouwingen en renovatie zijn we in staat om ieder bouwproject tot in de details te realiseren. Heb je al een idee over een aanbouw aan je woning in Antwerpen of wil je eerst deskundig advies ontvangen? Wij helpen je graag verder!

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Kies voor een op maat gerealiseerde aanbouw voor je woning in Antwerpen

Een aanbouw geeft meer leefruimte in je huis en verhoogt ook de waarde van je woning. Zie jij het al helemaal voor je? Ga in gesprek met onze specialisten en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. Wij staan garant voor een complete, zorgeloze uitvoering en voorzien je van een individueel ontwerp dat aan al je wensen voldoet. Deze werkwijze kenmerkt de persoonlijke aanpak van ons bouwbedrijf, die wij bij ieder project centraal stellen. Zo geniet jij straks volop van je aanbouw bij je woning in Antwerpen!

Bespreek de mogelijkheden voor een project op maat

Als aannemer voor verbouwingen uit Herk-de-Stad stellen we graag met jou een ontwerp en een plan van aanpak op, altijd binnen het door jou vastgestelde budget. Bij ons loop je nooit tegen ongewenste verrassingen aan! Neem contact op met ons bouw- en aannemersbedrijf en bespreek de vele mogelijkheden. Je bereikt ons door te bellen naar +32 (0)13 29 00 97.