✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Wanneer je een pastoriewoning wilt laten bouwen in Antwerpen, dan vind je de juiste expertise bij Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring met het bouwen van uiteenlopende typen woningen, waar de sfeervolle pastoriewoning deel van uitmaakt. Wil je over een tijd kunnen genieten van je nieuwe woning? Geef dan je wensen aan ons door en wij ontwerpen en bouwen een pastoriewoning in Antwerpen op maat.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Profiteer van totaalservice wanneer je ons een pastoriewoning laat bouwen in Antwerpen

Droom je al jaren van een woning die volledig naar wens is en alles bevat wat jij belangrijk vindt? En houd je van de prachtige pastoriestijl? Met onze totaalservice weet je zeker dat je droomwoning werkelijkheid wordt. Door ons kun je namelijk een pastoriewoning in Antwerpen sleutel-op-de-deur laten bouwen, wat betekent dat wij alles van het eerste concept tot de laatste details regelen. Dit geldt ook wanneer je voor een andere stijl kiest, bijvoorbeeld een landelijke woning.

Ontdek hoe we je van dienst kunnen zijn

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij brengen je graag op de hoogte van de kosten voor jouw nieuwbouwwoning. Uiteraard kom jij bij ons in Herk-de-Stad ook alles te weten over onze werkwijzen voor het bouwen van huizen naar wens van onze opdrachtgevers. Wil je je vragen alvast aan ons stellen? Bel dan naar +32 (0)13 29 00 97 of stuur een e-mail naar info@bouwbedrijf-bouwadvies.be.