✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Hoeveel kost het om een huis naar jouw wensen te laten bouwen in Antwerpen? Het antwoord op die vraag geeft Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad je graag. Terwijl wij met vaste prijzen werken voor onze woningbouw, bouwen we jouw nieuwbouwwoning volledig naar jouw wensen. Dit betekent duidelijkheid, een individueel ontwerp en maatwerk tot in de details. Bovendien bouwen wij tegen scherpe prijzen, zodat je niet voor onverwachte hoge kosten komt te staan. Zo weet jij direct hoeveel het kost om een huis te laten bouwen in Antwerpen!

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Jij weet van begin af aan hoeveel het kost om een huis te bouwen in Antwerpen

Natuurlijk zijn de kosten voor woningbouw in Antwerpen van veel aspecten afhankelijk. Toch vinden wij het belangrijk dat alles binnen jouw vastgestelde budget blijft. Daarom houden we het lastenboek voor het bouwen van je woning altijd bij de hand. Of het nu gaat om de bouw van een complete woning met sleutel-op-de-deur of ruwbouw, wij werken nauw met jou samen om al je woningwensen te vervullen en ontzorgen je gedurende het hele proces. Als aannemersbedrijf uit Herk-de-Stad hebben we hierin door de jaren heen veel ervaring opgebouwd.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je een huis met sleutel-op-de-deur of een cascowoning bouwen in Antwerpen en wil je weten hoeveel het project kost? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar +32 (0)13 29 00 97 en wij staan je graag te woord!