✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad houdt het lastenboek bij de bouw van een woning in bijvoorbeeld Antwerpen altijd bij de hand. Zo weet jij exact de prijs van je nieuwe huis. Wij houden daarbij rekening met al jouw wensen, waardoor jij straks volop geniet van een huis dat in alle opzichten bij je past.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Gebruikmaken van het lastenboek bij de bouw van je woning in Antwerpen

Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad werkt altijd aan de hand van een lastenboek bij de bouw van je woning in Antwerpen. Dit geeft jou helderheid over de prijzen voor je nieuwbouwwoning, die we natuurlijk voorafgaand aan het project aan jou bekendmaken. Het boek is aangepast conform de nieuwe isolatienormen. Hierbij zijn wel hogere isolatiewaarden mogelijk. Het lastenboek is op aanvraag verkrijgbaar en hierin vind je de uitvoering van de werken en gebruikte materialen voor je woning in Antwerpen. Verder lees je er onder andere het volgende in:

  • Bij ruwbouw lees je over werfinrichting, graafwerken en funderingen. Maar ook het toepassen van riolering komt aan bod, net als een regenwaterput inclusief pomp met drie aansluitingen.
  • Bij dakwerken worden pannen, leien en tegelpannen besproken.
  • De elektrische installatie behandelt lichtpunten en stopcontacten. Ook de kleur van schakelaars en afdekplaatjes komen aan bod, net als het aansluiten van een afwasmachine.
  • De buitenschrijnwerkerij laat zien hoe pvc-kleur gekozen wordt en de kleurkeuze van aluminium komt voorbij.

Contacteer ons voor al je vragen

Vanzelfsprekend houden wij het lastenboek bij de bouw van jouw woning in Antwerpen nauwgezet in de gaten. Je kunt onze realisaties bekijken zodat je een beeld krijgt van wat wij voor jou kunnen betekenen. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, bijvoorbeeld over de kosten van sleutel-op-de-deur bouwen, kun je ons vrijblijvend bellen op +32 (0)13 29 00 97.