✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad staat voor je klaar als je sleutel-op-de-deur-woningen wilt bouwen in Antwerpen, voor aantrekkelijke prijzen, waarbij je van ons direct duidelijkheid krijgt over de kostprijs. Wij hebben jarenlange ervaring en leveren onze projecten onberispelijk af. Bovendien houden wij rekening met de wensen van de klant. Je kunt alvast onze voorbeelden van prijzen bekijken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan met betrekking tot de kostprijs van het bouwen van woningen met sleutel-op-de-deur in bijvoorbeeld Antwerpen.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Sleutel-op-de-deur-woningen bouwen tegen aantrekkelijke prijzen

Nu je toe bent aan een nieuwe woning, wil je niet weer een bestaande woning betrekken. Je hebt al heel wat huizen bekeken, maar er was altijd wel iets dat niet aan je smaak of wensen voldeed. Het resultaat hiervan is dat je eerst in een verbouwing zit, voordat je het huis eindelijk kan bewonen. Je wilt het graag anders doen: je wilt namelijk een heel nieuw huis laten bouwen volledig volgens jouw wensen. En dan wil je eigenlijk bouwen met sleutel-op-de-deur in bijvoorbeeld Antwerpen, tegen aantrekkelijke prijzen, oftewel een kostprijs die eerlijk en zo scherp mogelijk is opgebouwd. Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad helpt je graag jouw wensen te realiseren en biedt helderheid over jouw prijs voor een nieuwbouw met sleutel-op-de-deur.

Vaste prijzen voor onze sleutel-op-de-deur-woningen

Voor al onze sleutel-op-de-deur-woningen hanteren we vaste prijzen en vragen we geen voorschotten. Voor je sleutel-op-de-deur-woning in bijvoorbeeld Antwerpen weet je zo altijd op voorhand de kostprijs en kom je niet voor verrassingen te staan. We zijn er bovendien trots op om te kunnen zeggen dat we ons ook steeds houden aan de prijzen van de sleutel-op-de-deur-woningen die we bouwen.

Bouwbedrijf Bouwadvies Bouwhuis

Vraag naar meer informatie over de prijs voor bouwen met sleutel-op-de-deur

Heb je interesse gekregen in de diensten van ons bouw- en aannemersbedrijf en wil je graag bouwen met sleutel-op-de-deur tegen een goede prijs? Via onze website bekijk je snel en eenvoudig de prijzen voor onze sleutel-op-de-deur-woningen en kun je inschatten wat jouw kostprijs wordt, bijvoorbeeld voor jouw woning in Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant. Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar onze realisaties? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0)13 29 00 97.