✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad staat voor je klaar als je wilt bouwen met sleutel op de deur voor aantrekkelijke prijzen, waarbij je van ons direct duidelijkheid krijgt over de kostprijs. Wij hebben al ruim 35 jaar ervaring en leveren onze projecten onberispelijk af. Bovendien houden wij rekening met de wensen van de klant. Je kunt alvast onze voorbeelden van prijzen op de site bekijken, zo kom je niet voor verrassingen te staan met betrekking tot de kostprijs van bouwen van woningen met sleutel op de deur.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Bouwen met sleutel op de deur tegen aantrekkelijke prijzen

Nu je toe bent aan een nieuwe woning, wil je niet weer een bestaande woning betrekken. Je hebt al heel wat huizen bekeken, maar er was altijd wel iets dat niet aan je smaak of wensen voldeed. Het resultaat hiervan is dat je eerst in een verbouwing zit, voordat je het huis eindelijk kan bewonen. Je wilt het graag anders doen: je wilt namelijk een heel nieuw huis laten bouwen volledig volgens jouw wensen. En dan wil je eigenlijk bouwen met sleutel op de deur tegen aantrekkelijke prijzen, oftewel een kostprijs die eerlijk en zo scherp mogelijk is opgebouwd. Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad helpt je graag jouw wensen te realiseren en biedt helderheid over jouw prijs voor een nieuwbouw met sleutel op de deur.

Vaste prijzen voor onze sleutel-op-de-deur-woningen

Voor al onze sleutel-op-de-deur-woningen hanteren we vaste prijzen en vragen we geen voorschotten. Voor je sleutel-op-de-deur-woning weet je zo altijd op voorhand de kostprijs en kom je niet voor verrassingen te staan. We zijn er bovendien trots op om te kunnen zeggen dat we ons ook steeds houden aan de prijzen van de sleutel-op-de-deur-woningen die we bouwen.

Bouwbedrijf Bouwadvies Bouwhuis

Vraag naar meer informatie over de prijs voor bouwen met sleutel op de deur

Heb je interesse gekregen in de diensten van ons bouw- en aannemersbedrijf en wil je graag bouwen met sleutel op de deur tegen een goede prijs? Via onze website kun je snel en eenvoudig de prijzen bekijken voor onze sleutel-op-de-deur-woningen en zo inschatten wat jouw kostprijs wordt, bijvoorbeeld voor jouw woning in Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant. Ook kun je online onze realisaties bekijken. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust door ons te bellen op +32 (0)13 29 00 97 of door te mailen naar info@bouwbedrijf-bouwadvies.be.