✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Wat betekent de betonstop 2040 voor mijn bouwplannen? Daar helpt Bouw-Advies uit Herk-de-Stad je graag mee. Door onze jarenlange ervaring met woningbouw hebben we de kennis en kunde om te ontwerpen en bouwen volgens de Vlaamse wet- en regelgevingen. Wij gaan graag met je in gesprek over jouw bouwplannen en leggen alle mogelijkheden aan je voor, zodat je volledig op de hoogte bent en straks niet tegen vervelende verrassingen aanloopt.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Wat betekent de betonstop voor het bouwen van mijn huis in de toekomst?

De betonstop 2040, ook wel ‘bouwshift’ genoemd, houdt in dat er vanaf 2040 niet meer gebouwd mag worden in de openbare ruimte, wat betekent dat de bouwplannen vanaf dan beperkt worden. Er mag dan enkel gebouwd worden op een perceel waar al gebouwd is of op een perceel dat verhard is. De betonstop is ingevoerd om de openbare ruimte minder aan te tasten en zo de biodiversiteit en filevorming te beperken. Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad bekijkt wat de betonstop voor jouw bouwplannen betekent, op zowel de korte als lange termijn.

Laat je informeren door onze specialisten

Heb je hulp nodig om je bouwplannen samen te stellen en op orde te brengen? Of wil je weten wat er mogelijk is op het gebied van woningbouw in een bepaalde regio, bijvoorbeeld in Antwerpen of Vlaams-Brabant? Neem dan contact met ons op en bespreek je plannen en ideeën vrijblijvend met onze specialisten. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer +32 (0)13 29 00 97.