✔ Alles binnen budget

✔ Nieuwste energie en isolatie

✔ Ontwerp op maat

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor sleutel-op-de-deur bouwen? Bij Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad garanderen we je een ontwerp en resultaat op maat. Wij werken met vaste kosten, dus je krijgt ook nooit te maken met vervelende verrassingen. Voor elke bouwstijl hanteren we diverse prijscategorieën. Voor iedere klant bestaat er dan ook een passend prijsniveau. Tegelijkertijd profiteer je altijd van een individueel ontwerp en totaalservice.

Benieuwd naar de prijs?

Bekijk onze tarieven hier
Bouwbedrijf Bouwadvies Ontwerp

Wat houdt sleutel-op-de-deur bouwen in?

Wanneer wij volgens de sleutel-op-de-deur-formule werken, nemen wij je alle zorgen uit handen. Wij bouwen je huis volledig tot in de details en leveren het geheel afgewerkt op, oftewel met sleutel op de deur! Zodra wij klaar zijn, kan je er meteen in wonen. Je hoeft zelf niets meer te doen en kunt zorgeloos genieten van het prachtige resultaat. Natuurlijk blijf je wel nauw betrokken bij het bouwproces. Wij houden je namelijk voortdurend op de hoogte van alle stappen en vorderingen. Deze handige sleutel-op-de-deur-formule passen wij voor je toe tegen een aantrekkelijke en duidelijk vastgestelde prijs. Deze zetten wij vooraf al vast, zodat je niet hoeft te vrezen voor onverwachte kosten.

Laat je ontwerp op maat maken

Wij leveren geen kant-en-klare typewoningen af, maar maken voor iedere klant weer een uniek en individueel ontwerp. Zo ben jij er zeker van dat je straks in het huis van je dromen kunt wonen. Als je meer informatie wilt over bouwen met sleutel op de deur door Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad, kun je ons telefonisch bereken. Dit kan via +32 (0)13 29 00 97. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@bouwbedrijf-bouwadvies.be. Heb je meer interesse in een cascowoning? Of wil je graag ons lastenboek inzien? Ook dan zijn we je graag van dienst!